tag:blogger.com,1999:blog-8329200708999838337.post3253114306130319190..comments2023-09-08T17:40:50.361+02:00Comments on Avonturen in de keuken: Pruimencake met kardemom en kaneelMarianhttp://www.blogger.com/profile/17309784431474817143noreply@blogger.comBlogger7125tag:blogger.com,1999:blog-8329200708999838337.post-74531211176409986732011-08-10T18:04:26.277+02:002011-08-10T18:04:26.277+02:00Multumesc de incurajari iubi :-)!Multumesc de incurajari iubi :-)!Marianhttps://www.blogger.com/profile/17309784431474817143noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8329200708999838337.post-31472932074080756522011-08-10T15:15:34.098+02:002011-08-10T15:15:34.098+02:00Salut iubi, blogul tau arat foarte bine deja. Nici...Salut iubi, blogul tau arat foarte bine deja. Nici nu-mi vine sa cred ca am mancat toate bunatatile alea intr-un timp asa de scurt deci mult succes in continuare :-)Valentinnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8329200708999838337.post-91015819100609803322011-08-09T21:01:02.045+02:002011-08-09T21:01:02.045+02:00Hoi Karin,
Dank je wel voor je bezoekje op mijn ...Hoi Karin,<br /> <br />Dank je wel voor je bezoekje op mijn blog en je reactie! Leuk dat jij deze cake ook gemaakt hebt!<br />Vreemd wel, ik kreeg geen blauwe rand rond de pruimen. Wel blijft de cake heel vochtig rond de pruimen, maar er zit geen blauwe rand of ook geen vreemde smaak (wel een beetje zurig, omdat de pruimen nog niet helemaal rijp waren). Ik had mijn pruimen ook niet geschild ofzo dus ik zou niet weten waar het verschil zit, vermoedelijk bij het soort pruimen ...<br />Bij mij ziet de koek ook een stuk bruiner dan bij Caroline, ik denk dat dat is omdat ik lichtbruine rietsuiker heb gebruikt, weet niet welke suiker jij hebt gebruikt? Dit kan de kleur namelijk beïnvloeden.<br /> <br />Ik hoop je nog tegen te komen op mijn blog!<br />Groetjes<br />MarianMarianhttps://www.blogger.com/profile/17309784431474817143noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8329200708999838337.post-56836029222355923522011-08-09T20:18:22.151+02:002011-08-09T20:18:22.151+02:00Hoi Marian
Ik heb het taartje ook gemaakt, ben een...Hoi Marian<br />Ik heb het taartje ook gemaakt, ben een trouwe lezer van Caroline en kom zo ook op dit blog.<br />Even een vraagje, bij mij komt er om de pruimen een soort van blauwe rand al vrij snel na het afkoelen, het lijkt wel een chemische reactie ??<br />Het is geen schimmel maar er zit toch een vreemd smaakje aan, jammer want de koek is heerlijk, al ziet deze bij mij veel bruiner een beetje kruidkoek achtig.<br />Heb jij een idee, is het bij jou niet het geval??<br /><br />Groet,<br />Karin.Karinnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8329200708999838337.post-51406729372713700482011-08-09T08:49:33.454+02:002011-08-09T08:49:33.454+02:00Dank je wel Junglefrog!Dank je wel Junglefrog!Marianhttps://www.blogger.com/profile/17309784431474817143noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8329200708999838337.post-18464795226350349012011-08-08T17:18:30.420+02:002011-08-08T17:18:30.420+02:00Lekker! Ik vind pruimen in gebak ook lekkerder als...Lekker! Ik vind pruimen in gebak ook lekkerder als ze nog niet helemaal rijp zijn. Anders wordt het te zoet naar mijn mening. Dit ziet er heerlijk uit!Simones Kitchenhttps://www.blogger.com/profile/04667120955135293165noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8329200708999838337.post-58294865701961597982011-08-06T20:24:11.877+02:002011-08-06T20:24:11.877+02:00Ik ben blij dat jij er ook zo van genoten hebt en ...Ik ben blij dat jij er ook zo van genoten hebt en bedankt voor de link.<br />groetjes, CarolineCaroline Brouwerhttps://www.blogger.com/profile/09568129217290962122noreply@blogger.com