tag:blogger.com,1999:blog-8329200708999838337.post3286515009155184610..comments2023-09-08T17:40:50.361+02:00Comments on Avonturen in de keuken: Courgettekoekjes met kruiden en parmezaanse kaasMarianhttp://www.blogger.com/profile/17309784431474817143noreply@blogger.comBlogger5125tag:blogger.com,1999:blog-8329200708999838337.post-39587095780294545562013-04-17T19:13:49.537+02:002013-04-17T19:13:49.537+02:00Ik heb ze ook gemaakt, alleen voor extra pit 1 ger...Ik heb ze ook gemaakt, alleen voor extra pit 1 geraspte knoflookteen, wat gemalen komijn en koreander en 1 theelepel gedroogde oregano erbij. Geinspireerd door de Griekse eilanden, wat veldsla met geraspte amandelen maken deze dis helemaal af. Eet smakelijk. Trouwens ook goed feestvoer, denk ik. Gr Anmazine.<br /> Http://anmazine.blogspot.comanja winterhttp://anmazineblogspot.comnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8329200708999838337.post-27676896512098210522011-09-20T20:19:38.884+02:002011-09-20T20:19:38.884+02:00Hej Cindy, leuk je hier te zien! De courgette slor...Hej Cindy, leuk je hier te zien! De courgette slorpt inderdaad tamelijk wat olie op, maar als je ze daarna laat uitlekken op keukenpapier valt het nog mee. Ik heb ze met citroen erbij gegeten, dan smaken ze frisser. Juliette vond ze, opgeslorpte olie of niet, heel goed :).<br /><br />Groetjes<br />MarianMarianhttps://www.blogger.com/profile/17309784431474817143noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8329200708999838337.post-83571918956185640672011-09-19T19:49:02.283+02:002011-09-19T19:49:02.283+02:00Dat ziet er wel lekker uit. Dat ga ik zeker ook ee...Dat ziet er wel lekker uit. Dat ga ik zeker ook eens proberen. Was het niet te 'vettig' van de olie?<br />Ik heb zo al eens courgetteschijfjes proberen bakken, maar vind dat dan altijd zo vettig omdat die courgette alle olie opslurpt.Cindyhttps://www.blogger.com/profile/00969821436463822660noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8329200708999838337.post-88252997720016477002011-09-02T09:15:49.836+02:002011-09-02T09:15:49.836+02:00Dank je wel voor je reactie Bart!
Hou me op de hoo...Dank je wel voor je reactie Bart!<br />Hou me op de hoogte of ze goed gelukt zijn...<br /><br />In mijn boek van Gordon Ramsay, "Wereldkeuken", geeft hij een soortgelijk recept. Hij vervangt wel de parmezaanse kaas door (200gr) feta en hij voegt nog pijnboompitten toe, is ook wel heel lekker denk ik.<br /><br />Groetjes en succes!<br />MarianMarianhttps://www.blogger.com/profile/17309784431474817143noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8329200708999838337.post-53532554544403546932011-09-01T20:06:09.920+02:002011-09-01T20:06:09.920+02:00Ziet er heel lekker uit. Ga ze zeker dit weekend m...Ziet er heel lekker uit. Ga ze zeker dit weekend maken. BedanktBartnoreply@blogger.com